Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ, το basketblog θα βρίσκεται εδώ και θα σας μεταφέρει ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το γήπεδο μέχρι και την έναρξη του τζάμπολ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αναντολού Εφές!

19:45 Αυτή την στιγμή στο γήπεδο υπάρχουν ελάχιστοι φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ από τους παίκτες μόνο οι Ουότερς, Γκριν και Αγραβάνης είναι στο παρκέ για τα πρώτο χαλάρωμα. Από την Εφές μόνο ο Άλεξ Κερκ και ο Πολ είναι στο παρκέ.

Να θυμίσουμε ότι το παιχνίδι βγήκε sold out μέσα σε λίγα λεπτά από όταν βγήκαν τα εισιτήρια στο ίντερνετ, αλλά και στα εκδοτήρια.

19:54 Πλέον από του Πρωταθλητές Ελλάδας έχουν βγει στο παρκέ και οι Τολιόπουλος, Μπιρτς και Μάντζαρης, ενώ κάθε φορά που βγαίνει παίκτης των Τούρκων αποδοκιμάζεται από τους περίπου 2.000 φιλάθλους που είναι στο γήπεδο.

20:05 Η ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς δεν έχει καμία απουσία, ενώ από τον Ολυμπιακό ο μέχρι πρότινος τραυματίας Μιλουτίνοφ θα αγωνιστεί κανονικά. Επίσης ο Ματ Λοτζέσκι που και σήμερα δεν θα δώσει το παρών, «τρέχει» για να προλάβει τους τελικούς της Stoiximan.gr Basket League, αλλά δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος και για το final four σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός προκριθεί.

20:31 Πριν λίγα δευτερόλεπτα η δωδεκάδα του Ολυμπιακού βγήκε στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν τον μεγάλο «τελικό» με την Εφές, με τον κόσμο να αποθεώνει τους παίκτες και να τους ζητάει την πρόκριση στο final four!

20:34 Μόλις βγήκε και η δωδεκάδα της Αναντολού Εφές στο παρκέ με τις αποδοκιμασίες να «πέφτουν βροχή».