Καλησπέρα σας από το ΣΕΦ το basektblog.gr βρίσκεται εδώ για να σας μεταφέρει ότι συμβαίνει μέσα και έξω από το γήπεδο πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε που γίνεται στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Ευρωλίγκας.

19:16 Αυτή την ώρα το γήπεδο είναι άδειο με λιγότερους από 200 φίλους των γηπεδούχων να βρίσκονται στις κερκίδες. Πάντως όπως ανακοίνωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός το ματς έχει γίνει sold out. Να θυμίσουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον σύλλογο οι Κώστας Σλούκας και Πέρο Άντιτς.

19:39 Πρώτος παίκτης του Ολυμπιακού που βγήκε στο παρκέ ήταν ο Έρικ Γκριν για το αρχικό χαλάρωμα, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους λίγους φίλους της ομάδας. Από την Φενέρ οι πρώτοι που πάτησαν το παρκέ του ΣΕΦ είναι ο Λουίτζι Ντατόμε, ο Εκπέ Ουντό και το πρόσωπο της βραδιάς ο Κώστας Σλούκας που αποχώρησε από το Λιμάνι το καλοκαίρι του 2015 για χάρη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

19:44 Από πλευράς «ερυθρολεύκων» απόντες θα είναι ο υπαρχηγός Γιώργος Πρίντεζης, ο Δημήτρης Αγραβάνης και ο Ντάνιελ Χάκετ που δεν θα αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης και ο νεοφερμένος Ντομινίκ Ουότερς δεν υπολογίζεται για το αποψινό ματς. Πάντως οι Πρίντεζης, Αγραβάνη και Ουότερς αναμένεται να αγωνιστούν απέναντι στον Παναθηναϊκό την επόμενη εβδομάδα (7/1, 21:00). Από την Φενέρ λείπει εδώ και καιρό ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς που λογικά θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παιχνίδια με το νέο έτος.

19:53 Πλέον από τους γηπεδούχους είναι στο παρκέ για τα πρώτα σουτάκια εκτός από τον Γκριν, οι Λοτζέκσι, Μάντζαρης, Τολιόπουλος, Αθηναίου και Μαραγκός που για πρώτη φορά φέτος θα βρίσκεται στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού σε ματς Ευρωλίγκας.

20:34 Μέσα σε αποθέωση από περίπου 5-6.000 κόσμο οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν στο παρκέ για την καθιερωμένη προθέρμανση πριν την έναρξη του μεγάλου ματς με την Φενέρμπαχτσε. Λίγες στιγμές αργότερα στο παρκέ του ΣΕΦ βγήκε και η Φενέρ μέσα σε έντονες αποδοκιμασίες.

20:51 Οι απόντες Πρίντεζης, Αγραβάνης και ο «νέος» Ουότερς βγήκαν στο γήπεδο λίγα λεπτά πριν την παρουσίαση και χειροκροτήθηκαν έντονα από τον κόσμο.

20:57 Λίγα λεπτά πριν την παρουσίαση των δύο ομάδων οι Κώστας Σλούκας και Πέρο Άντιτς τιμήθηκαν από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την προσφορά τους στον σύλλογο. Ο Σκοπιανός φόργουορντ/σέντερ αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ ο Έλληνας διεθνής γκαρντ χειροκροτήθηκε από την μεγαλύτερη μεριδα των φιλάθλων, ενώ κάποιοι οργανωμένοι τον αποδοκίμασαν.

20:58 Η παρουσίαση των ομάδων ολοκληρώθηκε με το ΣΕΦ να είναι κατάμεστο και όλα πλέον είναι έτοιμα για την έναρξη του αγώνα.