Ο Sergio Llull παραχώρησε συνέντευξη στο «DAZN» και επέλεξε ως αγαπημένο του ένα παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Συγκεκριμένα το 2016 για την Turkish Airlines Euroleague οι “πράσινοι” είχαν ταξιδέψει στην Μαδρίτη όπου ηττήθηκαν εύκολα με τον Sergio Llull να σκοράρει 30 πόντους έχοντας εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με εκείνο το ματς:

«Το αγαπημένο μου παιχνίδι ήταν εκείνο που είχαμε παίξει στο Παλάσιο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου είχα πετύχει 30 πόντους. Όταν βρίσκεσαι σε τέτοια ημέρα, τότε το συναίσθημα είναι απίστευτο. Ελέγχεις ό,τι γίνεται στο παρκέ και μπορείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή για την ομάδα σου. Είναι από τις ημέρες που είσαι εμπνευσμένος, καθώς μπορεί το σουτ να μην είναι καλό, αλλά θα μπει μέσα. Όταν καταλαβαίνεις ότι είσαι “καυτός”, προσπαθείς πάντα να το εκμεταλλευτείς».

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τις προπονήσεις στην εποχή του… Covid-19: «Το πιο περίεργο πράγμα είναι η απόσταση με τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Ο καθένας έχει μισό παρκέ, ενώ η μπάλα σου είναι… μαρκαρισμένη και κανείς δεν πρέπει να την ακουμπήσει. Θα πρέπει να ακολουθούμε τα μέτρα ασφαλείας και όλο το πρωτόκολλο που μας έχουν στείλει, προκειμένου να μην υπάρχει μεγάλο ρίσκο για μόλυνση».

Έκλεισε μιλώντας για τον Luka Doncic: «Κανείς δεν περίμενε τους εκπληκτικούς αριθμούς που έχει τώρα, αλλά όλοι ξέραμε ότι θα πετύχαινε στο ΝΒΑ. Είναι πολύ νέος, πολύ έξυπνος και ξέρει να ελέγχει τις αποστάσεις στο παρκέ, πολύ καλά. Λόγω του μεγέθους του και της φυσικής του κατάστασης, είναι καλός στα ριμπάουντ, δίνει αρκετές ασίστ και μπορεί να σκοράρει από όλο το παρκέ. Είναι ένας παίκτης, ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο στιλ του ΝΒΑ και το κάνει πολύ καλά».