Η Bayern αποδεικνύεται “σκληρό καρύδι” για την Barcelona, με συνέπεια η μεταξύ τους σειρά να οδηγείται σε πέμπτο παιχνίδι, το οποίο θα διεξαχθεί αύριο. Λίγες ώρες πριν αυτήν την κομβική αναμέτρηση που θα κρίνει το ποιος θα περάσει στο Final 4 o Valdimir Lucic μίλησε στη σερβική “MozzartSport”. Ο ηγέτης των Βαυαρών αποθέωσε τόσο τον Saras όσο και τον Trinchieri λέγοντας πως είναι εμμονικοί με το μπάσκετ και πως έχουν ποικιλία συστημάτων τόσο την άμυνα όσο και στην επίθεση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κατά την άποψή μου είναι οι δύο κορυφαίοι προπονητές της Ευρώπης αυτή τη στιγμή. Ή για να μην παρεξηγηθεί κάποιος, είναι δύο από τους καλύτερους. Θέλουν και οι δύο να είναι ηγέτες και είναι… εμμονικοί με το μπάσκετ και τις λεπτομέρειες.

 
 
Δεν είχα την ευκαιρία να δουλέψω με τον Σάρας, αλλά έχω μιλήσει με παίκτες του. Βλέπω τα κοινά σημεία που έχει με τον Αντρέα. Είναι δύσκολο να κάνεις scouting σε αυτούς τους προπονητές, έχουν ένα μεγάλο βιβλίο με… δράσεις και ασχολούνται με τις πιο μικρές λεπτομέρειες, προσαρμόζονται και στην άμυνα και στην επίθεση. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ορισμένες φορές βλέπουν το ματς σαν μια παρτίδα σκάκι. Όχι μόνο για τους παίκτες που βρίσκονται στο παρκέ, αλλά και με τη δικό τους προπονητικό μυαλό, στο οποίο σκέφτονται την επόμενη κίνηση».