Ο Crvena Zvezda έκανε αναφορά στο αυριανό (19/3, 21:00) εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό στην 30η Αγωνιστική της Euroleague και έσταξε μέλι για το τριφύλλι.

Ο Dejan Radonjic τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει αλλάξει και είναι σε καλή κατάσταση και το έδειξε αυτό απέναντι στην Maccabi την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μαυροβούνιος κόουτς των Σέρβων του Βελιγραδίου αποκάλυψε επίσης ότι ο Davidovac δεν θα ενισχύσει τον Crvena Zvezda αύριο.   

Αναλυτικά προπονητής του Crvena Zvezda Dejan Radonjic είπε:

«Θέλουμε να παίξουμε το καλύτερο που μπορούμε στην Αθήνα, να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μια ομάδα που είναι σε καλή κατάσταση.

Έπαιξαν έναν καλό αγώνα ενάντια στη Maccabi Tel Aviv και ήταν επίσης κυρίαρχοι στο παιχνίδι τους για το εγχώριο πρωτάθλημα.

Πήραν μεγάλη ενίσχυση από τον Hezonja, απέκτησαν τον Bray, ο νέος προπονητής είναι εδώ και αυτές είναι μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ομάδα με την οποία παίξαμε στο Βελιγράδι.

Ο Davidovac έχει γρίπη, όμως τα καλά νέα είναι ότι δεν είναι COVID-19, αλλά και πάλι δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Όλοι οι άλλοι θα έρθουν στην Αθήνα».