Η Τσεντεβίτα ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Πέμπτη(19/11, 20.00) τον Ολυμπιακό στην Κροατία για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της Euroleague.

Οι Κροάτες μετρούν ένα αήττητο σερί 6 αγώνων σε εγχώριες και ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, με τον φόργουορντ της ομάδας, Λούκα Μπάμπιτς, να δηλώνει πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ανυπομονούν για το παιχνίδι απέναντι στους “ερυθρόλευκους”, καθώς μια νίκη θα αποτελέσει την ανταμοιβή της σκληρής προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο. 

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

“Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή μετράμε έξι σερί νίκες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα πρέπει να διαβάσουμε καλά το ματς και να παίξουμε ομαδικά κόντρα στον Ολυμπιακό. Η πολυφωνία είναι μία από τις δυνάμεις της ομάδας μας. Ο καθένας μας έχει μεγάλη όρεξη να παίξει και το καλό είναι πως σε κάθε ματς μπορεί να πρωταγωνιστεί διαφορετικός παίκτης, ενώ δεν έχει σημασία ποιος θα είναι αυτός. Μάλιστα, δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο , για αυτό παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτό που μας κάνει πολύ χαρούμενους είναι η αναγνώριση της προσπάθειας που κάνουμε από τον κόσμο. Περιμένουμε να είναι γεμάτο το γήπεδο κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου κι εμείς να τους το ανταποδώσουμε. Το παιχνίδι αυτό θα είναι ανταμοιβή για εμάς και για τους φιλάθλους μας, για αυτό τους περιμένουμε για να γίνουν ο έκτος παίκτης μας”.