Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Τζόρντι Μπερτομέου με τους Έλληνες, που σχεδίασαν το λογότυπο του Φάιναλ Φορ του Λονδίνου. Ο πρόεδρος της Ευρωλίγκα έκανε λόγο για επαγγελματίες, που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους, ενώ τόνισε ότι η φετινή χρόνιά δεν ήταν η πρώτη φορά, που η Ευρωλίγκα τους εμπιστεύεται, καθώς άλλες τρεις φορές στο παρελθόν το έκαναν με κάθε επιτυχία. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του, τις οποίες μάλιστα οι Έλληνες ανέβασαν τόσο στο ιστολόγιο, που διατηρούν, όσο και στην επίσημη σελίδα της εταιρίας τους στο Φέισμπουκ:

“Eντυπωσιάστηκα από την πρώτη στιγμή από τον επαγγελματισμό των “Designers United” και την προσέγγισή τους σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού, όταν το 2007 τους αναθέσαμε να αναπτύξουν την οπτική ταυτότητα του Φάιναλ Φορ της Αθήνας. Η εξαιρετικά καλή μας συνεργασία, καθώς και η ικανότητα των “Designers United” σε επίπεδο σχεδιασμού, στοιχεία που βοήθησαν να βελτιώσουμε την εικόνα του ονόματος του Φάιναλ Φορ ήταν ο λόγος για τον οποίο επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε και πάλι τις υπηρεσίες τους το 2008, για το Φάιναλ Φορ του Βερολίνου.

Δύο χρόνια αργότερα, το 2010, ανατέθηκε για μια ακόμη φορά στους Designers United η ανάπτυξη της ταυτότητας του Φάιναλ Φορ, που αυτή τη φορά διοργανώθηκε στο Παρίσι.Το 2013 είναι η τέταρτη φορά που τους εμπιστευόμαστε. Αντίθετα με τις προηγούμενες πόλεις που φιλοξένησαν περασμένες διοργανώσεις Φάιναλ Φορ, το Λονδίνο ήταν πραγματικά μια πρόκληση, γιατί από τη μία δεν είναι παραδοσιακή αγορά του μπάσκετ και από την άλλη αναμένουμε η διοργάνωση σε αυτήν την πόλη να προσεγγίσει ταυτόχρονα ένα κοινό που αποτελείται από ένα πολυποίκιλο μωσαϊκό ανθρώπων και ένα περίπλοκο περιβάλλον επενδυτών. Ευτυχώς, για άλλη μια φορά οι “Designers United” έφεραν εις πέρας το έργο τους με απόλυτη επιτυχία”.