H ατυχία δεν αφήνει σε ησυχία την Maccabi ενόψει του αυριανού (12/1, 20:05) ματς με τον Ολυμπιακό. Οι Ισραηλινοί ανακοίνωσαν ότι ο Sandy Cohen δεν θα παίξει αύριο απέναντι στους «ερυθρόλευκους», καθώς βρέθηκε «θετικός» στον Covid-19! Από την άλλη ο Othello Hunter συνεχίζει να έχει θέματα από τον τραυματισμό του και είναι εξαιρετικά αμφίβολος.

Ο Hunter είχε τραυματιστεί στο ματς με την Zenit στις 29/12/2020. Από τότε είναι στα πιτς.

Ο 34χρονος τέως σέντερ του Ολυμπιακού και νυν της Maccabi θα δοκιμάσει αύριο να προπονηθεί πριν το ματς και εκεί θα ξεκαθαρίσει μια και καλή αν θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο αυριανό ματς με τους «ερυθρόλευκους» στο Tel Aviv στην 19η Αγωνιστική της Euroleague.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μάλιστα τόνισε στη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, πως ο αύριο θα ξεκαθαρίσει αν ο Hunter θα παίξει με το ενδεχόμενο όμως, να αγωνιστεί να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες ως τώρα.

Οσο για τον Sandy Cohen η Maccabi ανακοίνωσε επίσημα σήμερα ότι ο 25χρονος γκαρντ βρέθηκε «θετικός» στον Covid-19 σε τεστ που έκανε.

Ο Cohen είχε πάει με άδεια στις ΗΠΑ για να δει την οικογένειά του. Μόλις γύρισε στο Ισραήλ έκανε τεστ κορονοϊού. Εκεί  βρέθηκε να έχει «χτυπηθεί» από τον ιό.

Οι Ισραηλινοί τόνισα, πάντως, ότι ο 25χρονος δεν είχε κάνει προπονήσεις με την ομάδα ως τώρα, άρα δεν είχε έρθει σε επαφή με κάποιο μέλος της Maccabi, ο οπότε η ομάδα «γλίτωσε» την «καραντίνα», κάτι που ίσως οδηγούσε ακόμα και σε αναβολή το ματς με τον Ολυμπιακό.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ MACCABI ΓΙΑ ΤΟΝ SANDY COHEN