O Othello Hunter αποφάσισε να φορέσει μάσκα. Όχι μάσκα Covid-19 βέβαια. Ο Αμερικανός παίκτης της Maccabi είναι τραυματίας από ένα χτύπημα που είχε δεχτεί στο πρόσωπο.

Ο Αμερικανός σέντερ, που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, ήταν «οff». Μάλιστα έχασε το ματς της περασμένης αγωνιστικής (8ης) με την Zalgiris στο Τελ Αβίβ.

Έδειξε όμως, καλύτερα τελευταία. Έτσι αποφασίστηκε ο Othello Hunter να πάει με την ομάδα στην Ισπανία για τα ματς με Real (18/11) και Valencia (20/11) και να παίξει και στα δυο παιχνίδια με προστατευτική μάσκα.

H Maccabi, που θερίζεται και φέτος από τραυματισμούς έχει άλλους τρεις παίκτες της στα «πιτς». Ο λόγος για τους Yovel Zoosman, Omri Kasspi και John DiBartolomeo. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πάρει τους 3 τραυματίες στη αποστολή που θα πετάξει για την Ισπανία.

Όπως λένε όμως, τα ισραηλινά ΜΜΕ οι Yovel Zoosman, Omri Kasspi και John DiBartolomeo δεν έχουν… τύχη να αγωνιστούν. Δεν είναι ακόμα σε θέση να  παίξουν και έτσι θα πάνε μεν στην Ισπανία με την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, αλλά δεν θα αγωνιστούν.

Θα είναι εκτός 12άδας και θα δουν τα ματς με Real και Valencia με τα πολιτικά.