Ο Shelvin Mack έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο με τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός έδειξε σπουδαία στοιχεία έστω κι αν δεν ξέρει ακόμα καλά, καλά τα ονόματα των συμπαικτών του. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» με 18π. (5/6βολ., 2/4διπ., 3/4τριπ.), είχε 2 κλεψίματα και έδειξε ότι είναι και σπουδαίος αμυντικός, καθώς κατόρθωσε στην 4η περίοδο να σταματήσει την φόρα του Micic.

Μετά το ματς με την Efes όμως, ο νέος παίκτης του «τριφυλλιού» τόνισε ότι δεν τον νοιάζει η εμφάνισή του, καθώς η ομάδα έχασε (77-80) από τους Τούρκους.

Ο Shelvin Mack είπε στην κάμερα της Nova μετά το μας:

Για την εμφάνισή του: «Δεν με ενδιαφέρει η ατομική διάκριση. Ήρθα εδώ για να νικάω. Είναι δύσκολη ήττα για εμάς. Δεν στέκομαι στην δική μου εμφάνιση».

Για τον Micic, που έκανε… όργια (33π.) και την εμφάνιση του «τριφυλλιού»: «Είχε πολύ καλό τρίτο δεκάλεπτο ο Micic, σκόραρε και έτρεξε το γήπεδο. Απέναντι σε μια ομάδα όπως η Efes πρέπει να είσαι συμπαγής για 40 λεπτά και να μην έχεις νεκρά διαστήματα. Στο τέλος μπορούσαμε να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να έχουμε πάντα ενέργεια και προσπάθεια».

Για το τι θέλει να δώσει στην ομάδα πως τον υποδέχτηκαν και πως του φαίνεται η ζωή στην Αθήνα: «Θέλω να κάνω τα πάντα πιο εύκολα για μένα και τους συμπαίκτες μου. Θέλω να παίξω καλά και στην άμυνα και στην επίθεση. Είναι πολύ καλά η ομάδα με υποδέχτηκε με θερμό τρόπο ανυπομονώ να  τελειώσει το lockdown για να απολαύσω τη ζωή στην Αθήνα».