O Hassan Martin έβαλε την σφραγίδα του στην σημερινή τεράστια νίκη (96-88) του Ολυμπιακού επί της Barcelona στην Βαρκελώνη. O Αμερικανός σέντερ των «ερυθρολεύκων» πέτυχε 17 πόντους (με 8/13 δίποντα και 1/1 βολή), πήρε 8 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ και είχε και 2 κοψίματα σε 28΄.29΄΄.

Μετά την άλωση της Βαρκελώνης ο Hassan Martin τόνισε η ομάδα ξεπέρασε τις δυο κακές της τελευταίες εβδομάδες, όπου έχασε από Baskonia και CSKA και πήρε μια καλή νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού, Hassan Martin, μετά το τέλος του αγώνα:

Για τα κλειδιά του αγώνα: «Ευστοχήσαμε σε καθοριστικά σουτ. Ξεκινήσαμε εντυπωσιακά και δυνατά. Ξέραμε πως μετά θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και πως θα επέστρεφαν, έχουν μία εξαιρετική ομάδα. Τους σταματήσαμε αμυντικά και επιτεθήκαμε στο καλάθι τους. Πιέσαμε στην μπάλα, παλέψαμε στο ριμπάουντ και είμαι χαρούμενος για τη νίκη».

Για την σημασία της νίκης και την επόμενη μέρα: «Ήταν δύο δύσκολες εβδομάδες για εμάς και αυτή ήταν μία πολύ καλή νίκη κόντρα στην καλύτερη ομάδα της λίγκας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».