Ο Hassan Martin μπορεί να ξεκίνησε φουριόζος, αλλά μετά να χαλάρωσε και να ξαναμίλησε προς το τέλος του ματς, αλλά συνολικά έκανε εξαιρετική εμφάνιση και ήταν από τα σημεία αναφοράς στην μεγάλη νίκη (75-66) του Ολυμπιακού επί της Zenit στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Αμερικανός πέτυχε 16 πόντους και μάλιστα χωρίς να χάσει ούτε μισό σουτ, καθώς είχε 2/2 βολές και 7/7 δίποντα.

Ο Hassan Martin μίλησε μετά την σημαντική νίκη της ομάδας στην Ρωσία, που έφερε τον Ολυμπιακό στο 4-3.

Ο Αμερικανός σέντερ των «ερυθρολεύκων» ξεκαθάρισε ότι έχει ακόμα πολλά περισσότερα να δώσει και τόνισε ότι μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερα, τόσο στην άμυνα. όσο και στην επίθεση.

Για τον Ολυμπιακό τόνισε ότι βρήκε απέναντι του μια πολύ καλή ομάδα, που πίεσε τους «ερυθρόλευκους» και έτρεξε πολύ, αλλά επισήμανε ότι το σημαντικό για τους Πειραιώτες είναι ότι πήρα τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Hassan Martin μετά το… διπλό του Ολυμπιακού στην Αγία Πετρούπολη:

«Είμαστε καλή ομάδα, αλλά αντιμετωπίσαμε και μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ καλούς σουτέρ. Ξέραμε πως θα επιστρέψουν γιατί αυτό κάνουν οι καλές ομάδες. Πάλεψαν, αλλά παλέψαμε κι εμείς περισσότερο. Δεν τα παράτησαν και δεν τα παρατήσαμε. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου και το πως πάλεψε σε όλο τον αγώνα. Πάντα μπορώ να παίξω καλύτερα, να είμαι καλύτερος. Θα πρέπει να βελτιωθώ πολύ και σε άμυνα και σε επίθεση. Περισσότερο από οτιδήποτε όμως, είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε. Έτρεξαν πολύ, είναι καλή ομάδα η Zenit. Μας πίεσε το σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη. Μπορώ να παίξω και καλύτερα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση»