O προπονητής της Armani Milano, Ettore Messina, μίλησε για το αυριανό (14/10) ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και έβαλε μια πινελιά ΝΒΑ στο όλο θέμα. Ο 61χρονος κόουτς της ιταλικής ομάδας χαρακτήρισε «Miami Heat» τους ερυθρόλευκους.

Ο Ettore Messina εξήγησε το σκεπτικό του, τονίζοντας ότι όπως οι Heat έτσι και ο Ολυμπιακός έχει παράδοση, ξέρει να χρησιμοποιεί την εμπειρία στο παιχνίδι του, παίζει με οργάνωση, έχει ψυχική σκληράδα και έχει ηγέτες σπουδαίους και ιστορικούς παίκτες του όπως οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης, αλλά και ο Κώστας Σλούκας που επέστρεψε φέτος στην ομάδα.

Ο προπονητής της Armani τόνισε επίσης ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, στο οποίο τα ριμπάουντ ίσως παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά ο Ettore Messina είπε:

 «Ο Ολυμπιακός είναι σαν τους Miami Heat, κυρίως για την παράδοσή του να ξέρει πώς να παίζει με την εμπειρία, με οργάνωση, την ψυχική σκληράδα και την ηγεσία των ιστορικών παικτών του, όπως του Σπανούλη και του Πρίντεζη, ενώ φέτος επέστρεψε και ο Σλούκας . Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα, στον οποίο κάθε κατοχή θα είναι σημαντική και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα μπορούσε να είναι καθοριστικός παράγοντας, για το τελικό αποτέλεσμα».

Hines: «Επιστρέφω στο σπίτι μου»

Ο Kyle Hines θα βρεθεί αύριο σε γνωστά λημέρια, καθώς έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και όπως τόνισε η επιστροφή στην Ελλάδα μοιάζει με επιστροφή στο σπίτι του.

Αναλυτικά ο Kyle Hines τόνισε: «Θα συναντήσω τέσσερις παίκτες που έχουν κερδίσει μαζί μου την EuroLeague. Η επιστροφή στην Αθήνα μοιάζει σαν να επιστρέφω στο σπίτι και θα μου δώσει την ευκαιρία να ξαναζήσω αυτές τις αξέχαστες στιγμές για λίγες ώρες, ειδικά τώρα που επέστρεψε και ο Σλούκας».