O Παναθηναϊκός μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά του και να είναι στο 3-7 μέχρι τώρα, αλλά ο προπονητής της Armani, Ettore Messina, δεν έδειξε να θεωρεί ότι η ομάδα του θα έχει εύκολο έργο αύριο (3/12, 21:45) στο Μιλάνο απέναντι στους «πράσινους» στην 12η Αγωνιστική της Euroleague.

O Ιταλός κόουτς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια καλά οργανωμένη ομάδα με φυσικό ταλέντο, που δεν πήρε μέχρι τώρα τα αποτελέσματα, που είχε την δυνατότητα να πάρει

Αναφορά στους 3 τέως «Μιλανέζους»

Ο Messina έκανε ειδική αναφορά και σε 3 παίκτες των «πράσινων», που έχουν περάσει από την Armani, τους Nemanja Nedovic, Shelvin Mack και Aaron White και τόνισε ότι οι «πράσινοι» έρχονται στο Μιλάνο με 3 παίκτες που ήταν στους Μιλανέζους και έχουν έξτρα κίνητρο να παίξουν καλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής της Armani, Ettore Messina: «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με πολύ φυσικό ταλέντο και καλά οργανωμένη, όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Μόλις την περασμένη εβδομάδα, έπαιξαν ένα υπέροχο παιχνίδι εναντίον της Bayern. Μέχρι στιγμής, δεν πήραν τα αποτελέσματα που έχουν τη δυνατότητα να πάρουν. Εκτός αυτού, έρχονται με τρεις παίκτες που ήταν εδώ και θα έχουν πολλά κίνητρα για να παίξουν καλά. Τα ριμπάουντ και η άμυνα ένα εναντίον ενός θα είναι ο απόλυτος βασικός παράγοντας για εμάς προκειμένου να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Datome: «Σκληρός αντίπαλος ο Παναθηναϊκός»

Εκτός από τον Messina και ο παίκτης των Ιταλών, Luigi Datome έδειξε να θεωρεί ότι η Armani δεν θα έχει εύκολη αποστολή απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Datome είπε: «Σκοπεύουμε να χτίσουμε πάνω στα πολύ καλά παιχνίδια που έχουμε κάνει τελευταία. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ένας σκληρός αντίπαλος για να αντιμετωπίσουμε, οπότε είναι πολύ σημαντικό για εμάς να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε με τον τρόπο που είμαστε προετοιμασμένοι, με πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια και με καθαρό μυαλό».