O Shane Larkin… οργίασε στο σημερινό ματς με τον Ολυμπιακό. Έβαλε 40 πόντους με 10/15 τρίποντα και ήταν ο καταλύτης της νίκης της Efes με 91-79. Oπως είναι φυσικό ο Αμερικανός απέσπασε τα εύσημα από όλους στην ομάδα του. Ανάμεσά τους ήταν και ο συμπαίκτης του, Vasilije Micic, Ο Σέρβος έβγαλε το καπέλο στον Shane Larkin για το μυθικό ρεσιτάλ του απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν ξέχασε και την συμβολή του τέως ερυθρόλευκου και νυν παίκτη της Efes, Bryant Dunston στη νίκη (91-79) της ομάδας του.

Για τους Larkin και Dunston ο Micic είπε: “Είχαμε έναν εξαιρετικό Λάρκιν ξανά, είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν και την επιστροφή του. Και είμαι επίσης πολύ χαρούμενος για τον Μπράιαντ Ντάνστον, είχε ένα σπουδαίο παιχνίδι και είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας”

Για την δική του απόδοση είπε: “Νιώθω εξαιρετικά. Ποτέ δεν σχεδιάζω το παιχνίδι, το παιχνίδι έρχεται σε μένα”.

Για την εικόνα της ομάδας και την σημασία της νίκης, ο Micic ανέφερε: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς που επιστρέψαμε στο δρόμο των επιτυχιών. Χάσαμε ένα παιχνίδι κόντρα στην Μακάμπι, πολύ κλειστό και ξέραμε ότι με την καλύτερη απόδοση θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Αλλά την ίδια στιγμή μάθαμε από αυτό το παιχνίδι. Απόψε δείξαμε το δυναμικό μας επιθετικά. Στο τελευταίο παιχνίδι μας είχαμε 9 ασίστ ως ομάδα και απόψε είχαμε 20, που είναι κάτι σύνηθες για εμάς φέτος. Όλοι είχαμε συνεισφορά στην ομάδα και ήταν πολύ καλό»