Ο τραυματισμός του Nikola Milutinov στα 3΄.40΄΄ πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με την Villeurbanne πάγωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Μετά το ματς όμως, άρχισε να υπάρχει μια αισιοδοξία για την κατάστασή του Σέρβου. Οι πρώτες εκτιμήσεις ανέφεραν ότι ίσως ο τραυματισμός του πύργου του Ολυμπιακού να μην είναι τόσο σοβαρός.

Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού είχε το… ραντεβού με την ατυχία στο 16΄.20΄΄. Ο Σέρβος προσπάθησε να πάρει ένα ριμπάουντ. Προσγειώθηκε όμως, άτσαλα με το δεξί του πόδι στο παρκέ. Ο αστράγαλος του γύρισε άσχημα. Ο ερυθρόλευκος σέντερ έδειξε να πονάει πάρα πολύ και έτσι αποχώρησε από το ματς υπόβασταζόμενος και πήγε στα αποδυτήρια και από εκεί πήγε κατευθείαν για εξετάσεις για να φανεί πόσο σοβαρός ειναι ο τραυματισμός του.
Εν αναμονή, λοιπόν, των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί ο Nikola Milutinov την Παρασκευή (21/2) το πρωί, βρίσκονται στον Ολυμπιακό. Αν και σε πρώτη φάση, οι Πειραιώτες εκτιμούν ότι ο Σέρβος σέντερ δεν έχει κάτι σοβαρό.

Αυτό αποτελεί, φυσικά, μια πρώτη εκτίμηση και τίποτε παραπάνω. Όλα θα διαπιστωθούν μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων στον Milutinov. Κι αυτό που περιμένουν στον Ολυμπιακό είναι η επίσημη επιβεβαίωση.

Αυτό ήρθε για να προστεθεί σε μια σειρά από προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Πειραιώτες το τελευταίο διάστημα. Η σεζόν έχει λάβει τέλος για τους Βασίλη Σπανούλη και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Επίσης ο Taylor Rochcestie (είχε τυπική παρουσία στην δεκάδα με την Villeurbanne ) βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας μετά την θλάση που τον ταλαιπωρούσε. Ο Paul και ο Rubit χτυπήθηκαν από ίωση παραμονή του αγώνα με την Villeurbanne και δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν.

Και μέσα σε όλα αυτά, οι δύο ξένοι που έχουν έρθει στην ομάδα, MacKissic και Buycks δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς υπάρχει απαγορευτικό από την Euroleague. Απομένει να δούμε αν υπήρξε αποτέλεσμα μετά την συνάντηση που είχαν επί ελληνικού εδάφους οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ με τον Bertomeu.

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει με σύνθεση ανάγκης κι ενώ ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα (Μακάμπι εκτός, Παναθηναϊκός εντός και Εφές εκτός).