Καλά το λένε. Καμιά φορά είναι καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Ειδικά όταν δεν έχεις αποδείξεις. Και δεν το λέμε αυτό για να… χαΐδέψουμε αυτιά, αλλά γιατί αυτή είναι η αλήθεια, αλλά και ένας από τους βασικούς κανόνες της ζωής. Χωρίς αποδείξεις και μόνο με ενδείξεις ή… συνειρμούς δεν μπορείς να κατηγορείς κανέναν για τίποτα. Ο Emin Mogulkoc, που επέβαινε στο ταξί που δέχτηκε επίθεση αγνώστων με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο Luigi Lamonica άφησε αιχμές για οπαδούς του Παναθηναϊκού χωρίς να έχει καμία απόδειξη.

Ο Τούρκος διαιτητής μίλησε στο Tivibu Spor για την στιγμή της επίθεσης, που συνέβη σε δρόμο μετά τα Σίδερα Χαλανδρίου (όλα έγιναν αρκετή ώρα μετά το τέλος του ματς Παναθηναϊκός – Barcelona και όταν οι διαιτητές του αγώνα ).

Ο Mogulkoc περιέγραψε την σκηνή της επίθεσης και είπε ότι ίσως να ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Από την άλλη, πάντως, παραδέχτηκε ότι δεν ξέρει κανείς ποιοι ήταν οι δράστες, ενώ τόνισε ότι οι άνθρωποι του τριφυλλιού δεν είχαν αντιδράσει στο ματς και φυσικά δεν διαμαρτυρηθεί για την διαιτησία.

Αναλυτικά ο Emin Mogulkoc είπε:

«Το μέγεθος της είδησης παίρνει λίγο υπερβολικές διαστάσεις. Υπήρξε επίθεση στο ταξί. Χτύπησαν το αριστερό παράθυρο αρκετές φορές και το έσπασαν. Ο Λουίτζι Λαμόνικα, που καθόταν σε εκείνη την πλευρά, τραυματίστηκε από τα θραύσματα. Αιμοραγούσε σε αρκετά σημεία του προσώπου του. Επειδή εγώ καθόμουν στη μέση, πάνω μου έπεσαν μόνο μερικά κομμάτια γυαλί. Δεν τραυματίστηκα. Πήγαμε στο νοσοκομείο, λόγω των τραυμάτων του Λουίζι. Έχουμε δώσει και κατάθεση στην Αστυνομία.

Δεν έχουμε ιδέα ποιοι ήταν αυτοί που μας επιτέθηκαν. Και οι δύο μοτοσυκλέτες εμφανίστηκαν ξαφνικά, χωρίς να έχουν πινακίδες κυκλοφορίας και οι άνθρωποι που μας επιτέθηκαν φορούσαν κουκούλες. Δεν είδαμε, άρα δεν είναι σωστό να πούμε κάτι. Όμως, από την πόλη στην οποία βρισκόμαστε, θεωρούμε ότι ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Όμως δεν ξέρουμε ποιοι ήταν.

 Δεν έγινε κάτι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν αντέδρασαν γιατί ηττήθηκαν από δικά τους λάθη. Δεν διαμαρτυρήθηκαν όταν φύγαμε».