Ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την ήττα από τον Ολυμπιακό και με τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε στα ημιτελικά του Final Four της EuroLeague o Donatas Motiejunas, με τον σέντερ της Monaco να τονίζει πως έχει κοιμηθεί ελάχιστα από χθες (19/5).

Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δε θα διστάσει να υποστηρίξει τους ερυθρόλευκους στον αυριανό (21/5 – 20.00) τελικό κόντρα στην Real Madrid.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα μετά από μια τέτοια κατάρρευση», παραδέχτηκε Μοτεγιούνας για τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό με ανατροπή και πρόσθεσε: «Κοιτάξαμε ξανά το παιχνίδι, αλλά και πάλι, χάσαμε. Δεν ήταν η πρώτη φορά που καταρρεύσαμε με τέτοιο τρόπο. Συνέβη εναντίον της Μακάμπι στο τρίτο παιχνίδι. Όλη η ομάδα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη. Έχω κοιμηθεί μόνο δύο ώρες μετά την ήττα, επομένως σήμερα, νιώθω κάπως νωχελικός. Θα κοιμηθώ νωρίτερα σήμερα, οπότε θα έχω περισσότερη ενέργεια για αύριο».

Και για την προτίμησή του για τον τελικό Ολυμπιακός – Ρεάλ είπε: «Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει. Έχω πολλούς φίλους στον Ολυμπιακό, όπως ο Κάνααν, ο Μπλακ και ο Παπανικολάου. Παίζω επίσης εναντίον του Σλούκα από τότε που ήμουν 16 ετών. Θα τους υποστηρίξω και θα τους ευχηθώ καλή τύχη. Υπάρχει αυτός ο ανθρώπινος παράγοντας, οπότε θα τους στηρίξω».