Καθόλου ευχαριστημένος από τον παράγοντα “διαιτησία” δεν ήταν μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Fenerbahce ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο Γιώργος Μποζίκας.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε πάρα πολύ ένταση, επαφές, πολλά φάουλ, κάποια δόθηκαν κάποια δόθηκαν κάποια όχι. Είχαμε νευρικότητα στην επίθεση, εμείς σήμερα έπρεπε να παίξουμε το παιχνίδι μας.

Στην αρχή χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ και είχαμε νευρικότητα, δίνοντας στη Φενέρ την ευκαιρία να ανεβάσει τον ρυθμό της. Ήταν παιχνίδι λεπτομερειών, βάλανε μεγάλα σουτ. Θα πάμε στο 5ο ματς, έχουμε το πλεονέκτημα έδρας, δουλέψαμε για αυτό όλη τη χρόνια και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε.

Δεν είχαμε καλή αντίδραση στην άμυνα τους. Δεν κινούμαστε γρήγορα. Όταν συμβαίνει αυτό δίνουμε την ευκαιρία στη Φενέρ. Πρέπει να το φτιάξουμε όλο αυτό, τα σουτ τα βρίσκουμε. Απλα να αρχίσουμε να είμαστε πιο εύστοχοι».

Για τους Βεζένκοφ και ότι πολλά ατού του Ολυμπιακού δεν ήταν στην μέρα τους: «Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι ότι αυτά τα ματς έχουν ένταση. Είναι δύσκολο κάποιος να παίξει δύο σερί καλά ματς σε τέτοια παιχνίδια. Οι άμυνες είναι σκληρές, τα συναισθήματα είναι πολλά μέσα σε λίγες ήμερες. Δύσκολο για τους παίκτες να προσαρμοστούν.

Δεν νομίζω ότι είναι η άμυνα του Χέιζ που δυσκολεύει τον Βεζένκοφ. Είναι τα συνεχόμενα παιχνίδια και τα φάουλ που γίνονται και οι επαφές. Έγιναν 200 φάουλ στον Βεζένκοφ και δεν πήρε τίποτα. Οι δέκα βολές μας σήμερα είναι πολύ λίγες για αυτό το ματς και τις επαφές που είχε.

Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας στο Game 5 την Τρίτη, να δώσουμε τη μεγάλη μάχη και να κατακτήσουμε αυτό για το οποίο παλέψαμε όλη την χρονιά».