Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήταν απολαυστικός στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης (18/12). Ο Σέρβος σέντερ έδωσε τα ρέστα του, είχε 18 πόντους (5/8 δίποντα., 8/9 βολές), 14 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1κλέψιμο, 2 κοψίματα, 8 κερδισμένα φάουλ και 2 λάθη και έτσι έσπασε το κοντέρ στο σύστημα αξιολόγησης, έφτασε τους 36 βαθμούς. Τα επιτεύγματά αυτά έδωσαν στον ερυθρόλευκο παίκτη τον τίτλο του MVP της 13ης Αγωνιστικής.

Ο “Μίλου” είχε ξαναδεί αυτό το έργο φέτος. Ο ψηλός του Ολυμπιακού είχε κερδίσει ξανά αυτή την διάκριση φέτος, καθώς είχε βγει MVP και στην 2η Αγωνιστική μετά τη νίκη επί της Μπασκόνια.

Το ματς με την Μπαρτσελόνα θα το θυμάται ο Σέρβος και για άλλους 4 λόγους. Εκανε 3 ρεκόρ καριέρας και 1 ισοφάριση παλαιαότερου ρεκόρ του. Το πρώτο ρεκόρ το έκανε στο σύστημα αξιολόγησης (36). Το δεύτερο με τα 14 ριμπάουντ που μάζεψε συνολικά. Το τρίτο το πέτυχε με τα 7 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε. Και την ισοφάριση του ρεκόρ την έκανε με τα 7 αμυντικά ριμπάουντ που πήρε (είχε πάρει 7 άλλες 4 φορές).