Ο Nemanja Nedovic ήταν σήμερα απέναντι στην Fenerbahce επικός, μαγικός, διαστημικός, απολαυστικός, ασταμάτητος. Όποιο επώνυμο απ’ αυτά κι αν βάλει κανείς για να περιγράψει την εμφάνιση του Σέρβου μέσα θα είναι.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού έδωσε τα ρέστα του. Ο Σέρβος έβαλε 28 πόντους με 7/12 τρίποντα και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη σπουδαία νίκη (2η φετινή) επί της Fenerbahce με 82-68.

Μα δεν ήταν μόνο αυτά. Ο Nedovic πήρε επίσης 3 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έκανε 2 κοψίματα, δεν έκανε κανένα λάθος και έπαιξε και άμυνα!

Μετά το ματς ο πρωταγωνιστής της μεγάλης νίκης του Παναθηναϊκού τόνισε απλά ότι έπρεπε να βγει μπροστά και αυτό έκανεμ ενώ τόνισε ότι είναι ευτυχισμένος με την εμφάνισή του, αλλά η ευτυχία του έχει να κάνει πιο πολύ με το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη.

Ο Σέρβος, πάντως, δεν ξέχασε και τους συμπαίκτες και την προσπάθεια της ομάδας. Ο Nemanja Nedovic τόνισε ότι οι συμπαίκτες του τον βοήθησαν να δώσει το σπουδαίο ρεσιτάλ του, αλλά ξεκαθάρισε ότι και η ομάδα έπαιξε εκπληκτική άμυνα.

Αναλυτικά ο Nemanja Nedovic είπε μετά το παιχνίδι: «Νιώθω υπέροχα. Έπρεπε να βγω μπροστά και με βοήθησαν και τα υπόλοιπα παιδιά σ’ αυτό. Παίξαμε καταπληκτική άμυνα. Ο Παπαπέτρου είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι για τον Παναθηναϊκό. Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά με την εμφάνιση που έκανα, κυρίως όμως με την νίκη της ομάδας μας».