Ο Nemanja Nedovic έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Bayern με 83-76 στο ΟΑΚΑ και έτσι το «τριφύλλι» πάτησε φρένο στον κατήφορο που το είχε πάρει, επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από 4 ήττες και πήγε στο 3-6.

Ο Σέρβος έκανε τρομερό ματς. Στο τέλος βγήκε μπροστά όταν μαύρα φίδια άρχισαν να ζώνουν την ομάδα (η Bayern είχε μειώσει στους 2 πόντους) και έβγαλε τα κάστανα από την φωτιά. Έβαλε μεγάλα καλάθια και… καθάρισε την παρτίδα.

Ο Nedovic έβαλε 17 πόντους με (1/2βολ., 5/8διπ., 2/7τριπ.), πήρε  2 ριμπάουντ, έδωσε 6 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα, δεν έκανε κανένα λάθος και έφτασε τους 24 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μετά το ματς ο «πράσινος» γκαρντ εξήγησε ότι απόψε έπαιξε και άμυνα, κάτι που δεν έχει συνηθίσει, Πως ξεκαθάρισε όμως, αυτή είναι η δουλειά του και του αρέσει. Ο παίκτης του Παναθηανϊκού τόνσιε επισης ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε κανέναν στη Euroleague.

Αναλυτικά ο Nemanja Nedovic είπε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Bayern στο ΟΑΚΑ:  

«Τίποτα δεν σου χαρίζεται στην Euroleague. Είχαμε αμυντικό προσανατολισμό. Κάναμε τη δουλειά μας απόψε και κερδίσαμε.

Δεν έχω συνηθίσει να… παίζω άμυνα. Αλλά πρέπει να δουλεύω και στις δύο άκρες του παρκέ. Είναι δύσκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου και μου αρέσει».