Καλεσμένος στο Podcast του Joe Arlauckas ήταν ο Nigel Hayes Davis της Fenerbahce, ο οποίος τόνισε πως το αποτέλεσμα στην περσινή σειρά της τουρκικής ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό θα έπρεπε να είχε κριθεί στο 3-1.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ειλικρινά είχαμε παίξει καλύτερα σε εκείνο το παιχνίδι. Αυτή θα ήταν η τρίτη συνεχόμενη νίκη μας. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά ήμασταν καλύτεροι από αυτούς στα επόμενα τρία. Θα έπρεπε να έχουμε κερδίσει τη σειρά με 3-1.

Αν ήμουν πιο κοντά στον Σλούκα, θα του είχα κάνει φάουλ. Τι είναι χειρότερο; Να κάνεις φάουλ και να τον στείλεις στις βολές ή να τον αφήσεις να σουτάρει από πάνω σου; Προσπάθησα να ξεχάσω αυτό το ματς. Ήταν σπουδαία σειρά. Ο Ταρίκ Μπλακ πρέπει να έβαλε 8 συνεχόμενους πόντους μετά από αλλαγές. Και έπαιζαν την ίδια φάση για 5 λεπτά. Ο Μπλακ ήταν ελεύθερος και πήγα πάνω του στιγμιαία, ο Σάσα Βεζένκοβ εμφανίζεται στην κορυφή της ρακέτας -και ξέρετε πόσο γρήγορα σουτάρει την μπάλα- και ισοφαρίζει το παιχνίδι. Αν δεν είχα αφήσει αυτό το τρίποντο, ένας Θεός ξέρει τι θα γινόταν.

Όπως είπα ήταν σπουδαία ομάδα, παίξαμε καλύτερα για τρία διαδοχικά ματς, έβαλαν το σουτ. Το άξιζαν γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα όλη τη σεζόν. Όταν παίζεις έτσι, σου αξίζει λίγη τύχη και την κέρδισαν. Τελείωσαν τη δουλειά στο σπίτι τους, στο Game 5 και πήγαν στο Final Four. Ήταν σπουδαία σειρά και την κάναμε δύσκολη, ενώ όλοι έλεγαν ότι θα χάσουμε με 3-0. Μας διέλυσαν στα μεταξύ μας παιχνίδια στην regular season. Νομίζω μας κέρδισαν με μέρο όσο 25 πόντους, οπότε ήταν πολύ καλός για εμάς ο τρόπος με τον οποίο τους αντιμετωπίσαμε στα playoffs. Είμαστε μία καλή ομάδα και ο βασικός κορμός παρέμεινε φέτος”.