Ο Αμερικανός γκαρντ της Barcelona Malcolm Delaney εξέφρασε για ακόμη μια φορά μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την έντονη αντίθεσή του για το ενδεχόμενο επανεκκίνησης είτε της ACB, είτε και της Euroleague.

Yπενθυμίζουμε πως ο Delaney έχει εκφράσει και στο πρόσφατο παρλεθόν την έντονη αντίθεσή του όσον αφορά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και θεωρεί πως η υγεία τόσο των αθλητών, όσο και των προπονητών είναι πιο σημαντική το μπάσκετ την τρέχουσα χρονική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα στο νέο του δημοσίευμα αναφέρει:

«Πιθανότατα άνθρωποι από όλες τις ομάδες θα βρεθούν θετικοί. Και θέλετε να αρχίσει το πρωτάθλημα. Τα έχετε χάσει όλοι».

Μάλιστα, σήμερα (10/05) έγινε γνωστό πως κάποιοι αθλητές της Zaragoza και της Βadalona βρέθηκαν θετικοί στον έλεγχο για τον κορονοϊό, γεγονός που ίσως σταθεί εμπόδιο στο μέλλον για την επανεκκίνηση του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Malcolm Delaney, η Barcelona, αυτή τη στιγμή, μετά και την διακοπή των πρωταθλημάτων, στην Ισπανία βρίσκεται στην 1η θέση του πρωταθλήματος, έχοντας ρεκόρ 19-4 και δεύτερη ακολουθεί η Real Madrid με 18-5. Παράλληλα, στην Euroleague βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 22-6, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της για τα Playoffs της διοργάνωσης.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευσή του: