Η  Zalgiris Kaunas  επέδειξε τρομερά αντανακλαστικά κι έβαλε τον Keenan Evans στο χειρουργείο σχεδόν τρεις ώρες μετά από τη ρήξη αχίλλειου που υπέστη στο παιχνίδι με τη Fenerbahce.

Σε μια ανύποπτη φάση, δίχως την εμπλοκή συμπαίκτη ή αντιπάλου, ο γκαρντ της Zalgiris σωριάστηκε στο παρκέ, έπιασε άμεσα χαμηλά το πόδι του και έκανε τους πάντες να “παγώσουν”.

Οι πράσινοι δεν άργησαν να επιβεβαιώσουν τους φόβους όλων, δεδομένου πως ανέφεραν άμεσα πως επρόκειτο για ρήξη αχιλλείου. Ένας τραυματισμός που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν, με τον ίδιο να ξεκινά πλέον την αποκαστάστασή του με σκοπό να είναι έτοιμος στην εκκίνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το εντυπωσιακό με την περίπτωση της Ζάλγκιρις και του Κίναν Έβανς δεν είναι όμως ότι η διάγνωση προέκυψε εντός μερικών λεπτών, αλλά ότι ο αθλητής χειρουργήθηκε το ίδιο κιόλας βράδυ! Περίπου τρεις ώρες μετά από τη μοιραία στιγμή, ο 26χρονος γκαρντ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για να διορθωθεί η ζημιά, όπως ανέφερε ο Ντονάτας Ουρμπόνας του BasketNews.

Έτσι, ο Κίναν Έβανς δεν χρειάστηκε ούτε να περιμένει ούτε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο, δεδομένου του ήδη υφιστάμενου πόνου.