Η ομάδα της Fenerbahce που το τελευταίο διάστημα έχει ανακάμψει σε σχέση με τις εμφανίσεις της στην αρχή της χρονιάς, δεν τα κατάφερε να επικρατήσει και της Maccabi Tel Aviv του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Με ένα καλάθι στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα του παιχνιδιού η Fenerbahce ηττήθηκε με 77-78. Οι Τούρκοι παρόλο που βρέθηκαν στην τελευταία περίοδο να χάνουν μέχρι και με 8 πόντους διαφορά, κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά εν τέλει η προσπάθειά τους δεν απέδωσε καρπούς, αφού με ένα εύστοχο δίποντο του Othello Hunter η “ομάδα του λαού” κατάφερε να αποδράσει με το “διπλό” από την Τουρκία.

Δείτε τι δήλωσε ο Zeliko Obradovic:

«Δεν είναι εύκολο. Ήταν ένα παιχνίδι με έντονα συναιθήματα. Αλλά, όταν έχεις το ματς στα χέρια σου και το χάνεις, δεν είναι εύκολο. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την τελευταία κατοχή. Συνέβη στα τελευταία 4″ του αγώνα, αλλά για εμάς είναι πολύ πιο σημαντικό το πώς παίξαμε στα προηγούμενα 39:56.

Η ομάδα πάλεψε, είχε μεγάλη θέληση, αλλά δεν αρκούσε. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση και να κατανοήσουμε το πρόβλημα που έχουμε από την αρχή της χρονιάς κι αφορά στο πώς αντιδράμε σε συγκεκριμένες καταστάσεις. Οι παίκτες που έδειξαν πάθος. Συγχαρητήρια στην Μακάμπι. Ευχαριστώ τους παίκτες μου που πάλεψαν για 40″, αλλά και τον κόσμο που μας στήριξε».