Ο προπονητής του Crvena Zvezda, Sasa Obradovic, μίλησε για το παιχνίδι (10/12) με τον Ολυμπιακό, έσταξε μέλι για τους «ερυθρόλευκους», ενώ έβγαλε το καπέλο στους Βασίλη Σπανούλη και Κώστα Σλούκα και τους χαρακτήρισε το καλύτερο δίδυμο σε δημιουργία στην Euroleague.

Ο κόουτς των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου έκανε αναφορά και στην μεγάλη χθεσινή (8/12) νίκη του Ολυμπιακού στην Βαρκελώνη επί της Barcelona, ενώ τόνισε ότι οι Πειραιώυες έχουν μια πολύπειρη ομάδα και μπορούν να απειλήσουν τον αντίπαλό τους από κάθε τους θέση.

Αναλυτικά ο προπονητής του Crvena Zvezda, Sasa Obradovic είπε:

«Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν εξαιρετικά την Τρίτη. Παρά το γεγονός ότι παίζουν τα λιγότερα παιχνίδια από όλες τις ομάδες στην Ευρωλίγκα, οι παίκτες του μπάσκετ του Ολυμπιακού έχουν τεράστια εμπειρία, απειλούν από όλες τις θέσεις, έχουν σπουδαίους παίκτες και θα έλεγα ότι έχουν ίσως το καλύτερο δίδυμο στην δημιουργία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, με τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Σλούκας και Σπανούλης. Εξαιρετικός είναι ο Ολυμπιακός φυσικά και στις θέσεις των ψηλών, οι οποίοι επίσης τρέχουν, τοποθετούνται σωστά και πηδούν καλά.

Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται το ίδιο σε σύγκριση με τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν, είχαν προβλήματα με το κορονοϊό, και κάποιους τραυματισμούς.

Τώρα φαίνονται διαφορετικά, όλοι είναι εκεί και επέστρεψαν με εξαιρετικό τρόπο με αυτή τη νίκη στη Βαρκελώνη. Θα πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να φτάσουμε στους απαραίτητους πόντους».

Dobric: «Μας περιμένει ένας δυσάρεστος αντίπαλος»

«Μέλι» έσταξε για τον Ολυμπιακό και ο παίκτης των Σέρβων, Ognjen Dobirc, ο οποίος είπε:

 «Ένας πολύ δυσάρεστος αντίπαλος μας περιμένει, ο οποίος φτάνει επίσης σε καλή διάθεση μετά τη μεγάλη νίκη στη Βαρκελώνη. Μια πολύ έμπειρη ομάδα που έχει αρκετό χρόνο για να προετοιμαστεί για την Ευρωλίγκα, επειδή δεν έχουν καμία υποχρέωση στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έφεραν τον Σλούκα πίσω, ο McKissic και ο Martin παίζουν υπέροχα αυτή τη σεζόν, τον γνωρίζουμε καλά από την περασμένη σεζόν, όπως και τον Jenkins, ο Vezenkov είναι επίσης υπέροχος αυτή τη σεζόν. Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τον Σπανούλη και τον Πρίντεζη, δύο σπουδαίους παίκτες και ανθρώπους που είναι η ταυτότητα του Ολυμπιακού και όλες τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους. Ωστόσο, πρέπει να κοιτάξουμε μόνο τον εαυτό μας. Πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας, να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να φτάσουμε στη νίκη. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θέλουμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι μας που μας κοσμεί την προηγούμενη περίοδο και μας έφερε νίκες σε αγώνες όπως αυτός».