Δηλώσεις λίγο πριν το Game 2 του Ολυμπιακού με τη Monaco έκανε ο Sasa Obradovic. O Σέρβος τεχνικός δήλωσε ότι οι Πειραιώτες παίζουν σκληρή άμυνα στα όρια του φάουλ με τους διαιτητές να προσαρμόζονται στο παιχνίδι τους. Ακόμη τόνισε ότι η ομάδα του οφείλει να είναι πιο επιθετική και συγκεντρωμένη στη σημερινή αναμέτρηση, κάτι που δεν έγινε στο πρώτο ματς ελέω της καυτής ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα λεγόμενά του:

«Νομίζω ήταν εμφανές το πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Ο Ολυμπιακός παίζει πάντα στο όριο του φάουλ και οι διαιτητές προσαρμόζονται σε αυτό που τους αρέσει να παίζουν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να προσαρμοστούμε, να μείνουμε ήρεμοι και να κάνουμε αυτά που συνηθίζουμε ως ομάδα. Πρέπει να βγάλουμε την ίδια επιθετικότητα που βγάζει ο Ολυμπιακός για να έχουμε πιθανότητες εδώ.

Νομίζω πως αυτό μας έλειψε στο πρώτο ματς. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί όσο είχαμε συνηθίσει μέσα στην χρονιά. Ίσως η ατμόσφαιρα να μας έβαλε περισσότερη πίεση που έπρεπε να διαχειριστούμε. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα όσον αφορά την τακτική. Τίποτα δεν πρέπει να επηρεάσει την συγκέντρωσή μας μέσα στο παιχνίδι. Οι αντίπαλοι, οι διαιτητές, οι φίλαθλοι… Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλους τους παράγοντες και να αντιδράσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».