Λίγες στιγμές μόλις μετά την απόφαση του Σάσα Βεζένκοβ να μεταπηδήσει από την Ελλάδα στο ΝΒΑ και τους Sacramento Kings, o Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει βρει ήδη την εναλλακτική του για το κενό που θα αφήσει στο παραδοσιακό 4 ο Βούλγαρος φόργουορντ.

Ουσιαστικά, όπως ήδη είχε γνωστό εδώ και μερικές ημέρες, οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κινηθούν εντός των επόμενων ημερών ακόμα πιο δυναμικά για την απόκτηση του Nikola Mirotic, που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Barcelona οσονούπω μετά και την απόφαση των τελευταίων να ρίξουν το μπάτζετ τους αρκετά εν όψει της επερχόμενης σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη.

Η περίπτωση του άλλοτε άσου του ΝΒΑ μόνο εύκολη δε φαντάζει, αλλά ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλούς πόντους για τον Mirotic τις τελευταίες ώρες μετά και την αποχώρηση του Βεζένκοβ, μια εξέλιξη που φυσικά γεννάει τον απαραίτητο χώρο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά για μια ενδεχόμενη μετακόμισή του στη χώρα μας.

Μερικές από τις ομάδες που παλεύουν για την υπογραφή του πάντως είναι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, τόσο η πάντοτε πλούσια Monacο αλλά και η Armani Milano.