Ορατό είναι το ενδεχόμενο ο παλαίμαχος σταρ του ΝΒΑ και νυν διοικητικός ηγέτης της Villeurbanne, Tony Parker να ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο, Και όχι σε όποια κι όποια θέση. Ο βετεράνος Γάλλος μπασκετμπολίστας ξεκαθάρισε ότι δεν θα πει «όχι» σε πιθανή πρόταση να αναλάβει την προεδρία της ποδοσφαιρικής ομάδας της Lyon!

Ο Parker είπε ξεκάθαρα και χωρίς περιστροφές: «Αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα να με θεωρεί αντικαταστάτη του στην προεδρία την Lyon ο Jean Michel Aulas. Φυσικά και ξέρω πόση δουλειά απαιτεί αυτό το πόστο και ξέρω ότι έχω πολλά να μάθω. Αλλά, εάν έρθει μία μέρα και μου ζητήσει να τον αντικαταστήσω, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να αρνηθώ. Έχουμε κοινό τρόπο σκέψης και αυτό μας έχει φέρει κοντά, καθώς είμαστε και οι δύο θετικές προσωπικότητες και μας αρέσει να εξελίσσουμε τα πλάνα μας. Έχουμε παρόμοια σχέδια για το μέλλον που αφορούν τον τρόπο οικοδόμησης της ομάδας, τους ανθρώπους που θα την πλαισιώσουν και την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για να προχωρήσουμε»

O Parker έχει άριστες σχέσεις με τον πρόεδρο της Lyon, Jean Michel Aulas. Από την άλλη η Lyon και η Villeurbanne είναι κάτι σαν… συγκοινωνούντα δοχεία. Είναι ομάδες της ίδιας πόλης.

Μέσα σε όλα, το καλοκαίρι του 2019 η διοίκηση της Lyon απέκτησε to 25% των μετοχών της Villeurbanne, αλλά και το 10% της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του γαλλικού συλλόγου.