Η μεγάλη μάχη του Παναθηναϊκού με την Παρτίζαν για την 11η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκα βρίσκεται προ των πυλών, με το τριφύλλι να δίνει ένα μεγάλης σημασίας για το μέταλλο που θέλει να περάσει στη φετινή φουρνιά του στο Βελιγράδι το βράδυ της Πέμπτης (30/11 – 21.45 – Novasports Prime HD).

Μπορεί οι απουσίες από δικής του μεριάς να είναι σίγουρες, με τους Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και Ιωάννη Παπαπέτρου να απέχουν εδώ και καιρό από την ομάδα εξαιτίας τραυματισμών, αλλά από την πλευρά της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με όσα αναφέρουν ρεπορτάζ από την Σερβία, οι Πάντερ και Αβράμοβιτς κάνουν αγώνα δρόμου όλην την εβδομάδα για να προλάβουν τον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Βελιγράδι και η συμμετοχή τους, από εκεί που έμοιαζε σχεδόν απίθανη, να αναμένετσι να κριθεί την τελευταία στιγμή.

Θυμίζουμε ότι ο μεν Αβράμοβιτς έχει σπάσει τη μύτη του, ενώ ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού απέχει εδώ και καιρό από τις υποχρεώσεις της Παρτίζαν ελέω ενός τραυματισμού στο αριστερό του πόδι.