Η Barcelona αντιμετωπίζει την Cska αύριο στις 21:00 και ο Svetislav Pesic κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι. Κάποια στιγμή ρωτήθηκε για τον Kevin Pangos, ο οποίος θυμίζουμε είχε σπάσει ένα κόκαλο στο αριστερό του πόδι κατά τη διάρκεια της προπόνησης στο ξεκίνημα της σεζόν και δεν αγωνίζεται έκτοτε, βγάζοντας την είδηση ουσιαστικά ότι ο Καναδός μπορεί να μην επιστρέψει στην ενεργό δράση φέτος.

Συγκεκριμένα ο Pesic είπε: «Έχουμε έναν παίκτη που βρίσκεται εδώ για έξι μήνες, θα δούμε αν θα παίξει στα πλέι-οφς ή την επόμενη σεζόν. Ο Πάνγκος προετοιμάζεται για του χρόνου, μπορείτε να το δείτε και μόνοι σας».

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την επιστροφή του παίκτη στα παρκέ ήταν 4-6 εβδομάδες και αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στους 6 μήνες! Από την πλευρά των Καταλανών λέγεται ότι ο Pangos δεν νιώθει έτοιμος και σίγουρος για το πόδι του ακόμα για αυτό προτιμάει να περιμένει να νιώσει καλύτερα.

Αν κι ο τραυματισμός που ταλαιπωρεί τον παίκτη είχε αρχικά θεωρηθεί πως θα τον κρατούσε εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες, έχουν περάσει έξι μήνες κι ακόμη δεν είναι έτοιμος για επιστροφή. Από την πλευρά της ομάδας έχει γίνει γνωστό ότι ο ίδιος δε νιώθει ακόμη έτοιμος και προτιμάει να νιώσει καλύτερα προκειμένου να επανέλθει.