Ο σέντερ της Efes, Timbor Pleiss μίλησε για την αυριανή (6/3) εντός έδρας μάχη με τον Ολυμπιακό. Ο Γερμανός παίκτης δεν είδε το ματς, υπό το πρίσμα της τεράστιας βαθμολογικής διαφοράς που έχουν οι δυο ομάδες. Ο σέντερ της τουρκικής ομάδας τόνισε ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο και επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ανεβασμένη αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Pleiss τόνισε επίσης ότι η ομάδα πρέπει να βρει τον εαυτό της μετά την χθεσινή (4/3) ήττα στο Τελ Αβίβ από την Maccabi του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην 27η Αγωνιστική της Euroleague. Μια ήττα που ήρθε να κόψει το τρομερό σερί που είχαν οι Τούρκοι οι οποίοι μετρούσαν 11 συνεχόμενες νίκες ως χθες.

Ο Pleiss έδειξε ότι η Efes θέλει τη νίκη, καθώς όπως είπε ο Γερμανός η ομάδα θέλει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αναλυτικά ο σέντερ της Efes, Timbor Pleiss τόνισε στην ιστοσελίδα της Euroleague:

«Να κρατήσουμε την πρώτη θέση στην Euroleague, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή. Πρέπει να βρούμε τους εαυτούς μας και να επιστρέψουμε. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο απέναντι στον Ολυμπιακό, γιατί έχει αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη που έκανε. Είναι δεδομένο πως θα έρθουν με πολλή ενέργεια. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, όμως αυτό δίνει σε εμάς ακόμη περισσότερη ενέργεια».