O προπονητής της Valencia, Jaume Ponsarnau, μίλησε γτα τα κλειδιά της επιτυχίας, μετά τη νίκη (95-83) επί του Παναθηναϊκού. Δεν έμεινε όμως, μόνο εκεί. Ο προπονητής των Ισπανών έκανε ειδική αναφορά και στον Bojan Dubljevic, ο οποίος είναι πλέον ο «αρχισκόρερ» της ομάδας (με τους 9π. που πέτυχε απέναντι στο «τριφύλλι» έφτασε τους 5.593 πόντους με τη φανέλα της Valencia, προσπέρασε τον Rafa Martinez και ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των αρχισκόρερ του συλλόγου).

Ο προπονητής των Ισπανών, Jaume Ponsarnau, ανέφερε μετά το ματς: «Είμαστε χαρούμενοι, επειδή παίξαμε ως ομάδα. Παίξαμε καλά, γυρίσαμε την μπάλα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε. Όταν τις δημιουργήσαμε, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Βρήκαμε νέους παίκτες σήμερα και αυτό είναι σημαντικό, επειδή χρειάζεται να έχουμε μεγάλο ρόστερ για την Euroleague. Ο Ντούμπλιεβιτς είναι πολύ σημαντικός. Ορίζει την άμυνα και την επίθεσή μας. Είναι σημαντικό να παίζουμε με αυτόν».

Για την εικόνα της ομάδας μίλησε και ο πρώτος σκόρερ (18π.) της Valencia, στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ο Klemen Prepelic.

Αναλυτικά ο Σλοβένος τόνισε: «Νομίζω πως παίξαμε καλά από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέραμε το πλάνο μας και μείναμε σε αυτό. Ήμασταν καλοί στην επίθεση και αυτό μας βοηθά και στην άμυνα. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τη νίκη μας, αλλά τώρα έχουμε παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Οι προπονητές και οι συμπαίκτες μου με βοηθούν πολύ και προσπαθώ να το εκμεταλλευτώ αυτό. Το σημαντικό πάντως είναι πως έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά στη σεζόν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».