Τις υπηρεσίες του Fabian Causer θα στερηθεί η Real Madrid τόσο από τον αυριανό (27/10) αγώνα για την Euroleague κόντρα στη Virtus Bologna, όσο και από την αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στην Fuenlabrada για την ACB. O 35χρονος Γάλλος σούτινγκ γκαρντ έχει πρόβλημα και στα δύο του πόδια (πελματιαία απονευροσίτιδα στο ένα και τενοντοπάθεια στο άλλο). Ο προπονητής των πρωταθλητών Ισπανίας, Chus Mateo, αποφάσισε να τον θέσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Ο προπονητής της Real Madrid Chus Mateo δήλωσε: “Αποφασίσαμε να τον θέσουμε εκτός για λίγο καιρό εξαιτίας της ενόχλησης που έχει στον τένοντα (τενοντοπάθεια) στο ένα πόδι και της πελματιαίας απονευροσίτιδας που έχει στο άλλο. Αποφασίσαμε να τον αποτρέψουμε από τον να χειροτερέψει. Θα παρακολουθούμε πως θα εξελίσσεται η κατάσταση του που του απαγορεύει να αγωνίστει στο επίπεδο που επιθυμεί”.

Στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια της Euroleague της φετινής σεζόν έχει μετρήσει κατά μέσο όρο: 4,5 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ. Στο ισπανικό πρωτάθλημα έχει σημειώσει κατά μέσο όρο 3,6 πόντους, 0,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.

Όσο για τον Adam Hanga, αύριο το βράδυ κόντρα στην ομάδα του Sergio Scariolo, ο διεθνής με τη εθνική ομάδα της Ουγγαρίας φόργουορντ της Real Madrid που είχε ταλαιπωρηθεί στο αριστερό πόδι του, αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της φετινής σεζόν.