Ο Kevin Punter έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από τον Ολυμπιακό και την… στάμπα του παίκτη που δεν μπόρεσε να πιάσει στην ομάδα. Ο Αμερικανός δεν έπεισε και οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε διαζύγιο μαζί του και ο παίκτης μετακόμισε στον Crvena Zvezda.

Το αν έφυγε δίκαια ή άδικα από τον Ολυμπιακό, αυτό είναι ένα θέμα προς συζήτηση.

Η αλήθεια είναι ότι ο Kestutis Kemzura, που είχε πάρει τα ηνία μετά το διαζύγιο με τον David Blatt, δεν τον πίστεψε. Το σίγουρο είναι πάντως, ότι ο Punter βρήκε στην Ιθάκη του στην ομάδα του Βελιγραδίου και αναστήθηκε εκεί, κάνοντας πολύ καλά ματς στην Euroleague.

Ο Αμερικανός τέως παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του Crvena Zvezda, πρωταγωνίστησε στο «Focus on» της Euroleague και μίλησε για την αγωνιστική του «ανάσταση» στους Σέρβους, την παρουσία του Sakota, ενώ έκανε αναφορά και στο πάθος του για τη νίκη.

Ο Kevin Punter είπε ανάμεσα στα άλλα στο βίντεο που του αφιέρωσε η Euroleague:

«Αγαπώ να κερδίζω. Σε όποια ομάδα κι αν έπαιξε έδειξα πόσο πολύ αγαπώ τις νίκες. Είμαι πολύ ανταγωνιστικός. Δεν είχα βρεθεί ποτέ σε επίπεδο Euroleague και έπρεπε να βρω τα πατήματά μου και να δείξω πως είμαι παίκτης για αυτό το επίπεδο.

Με τον coach Sakota κατακτήσαμε το Κύπελλο Ελλάδας αλλά χώρισαν οι δρόμοι μας. Να που ξανασυναντηθήκαμε σε περίεργα παιχνίδια των καιρών.

Βοήθησα τον Crvena Zvezda να νικήσει κάποια ματς και η ομάδα βοήθησε εμένα να παίξω καλά. Λειτούργησε και για τις δύο ομάδες η συνεργασία μας. Μου αρέσει να παίρνω το τελευταίο σουτ, έχω κάνει χιλιάδες στην προπόνηση».

 

TO BINTEO THΣ EUROLEAGUE ΓΙΑ ΤΟΝ KEVIN PUNTER