Ο προπονητής του Crvena Zvezda, Dejan Radonjic, μίλησε για το αυριανό (5/3, 21:00) ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην 28η Αγωνιστική της Euroleague

Ο 51χρονος Μαυροβούνιος κόουτς των ερυθρόλευκων του Βελιγραδίου, τόνισε ότι η ομάδα του έχει ως «μείον» το γεγονός ότι είχε παίξει  2 αγώνες και την περασμένη εβδομάδα.

Από την άλλη ο Dejan Radonjic εκθείασε τον Ολυμπιακό και το τόνισε ότι είναι μια ομάδα με εμπειρία και παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague.

Ο προπονητής των Σέρβων τόνισε επίσης ότι το ματς θα είναι ανταγωνιστικό και οι παίκτες του Crvena Zvezda πρέπει να παίξουν καλά και να είναι συγκεντρωμένοι.

Αναλυτικά ο προπονητής του Crvena Zvezda, Dejan Radonjic, είπε για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Μία ακόμη διπλή εβδομάδα και τώρα ακολουθεί ματς με τον Ολυμπιακό. Η διαφορά με τις άλλες ομάδες είναι πως εμείς είχαμε δύο αγώνες και την περασμένη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με εμπειρία και παίκτες που έχουν κατακτήσει την Euroleague. Θα είναι ανταγωνιστικό ματς και εμείς θα πρέπει να παίξουμε καλά και συγκεντρωμένα.

Ελπίζω να έχω στη διάθεσή μου ορισμένους παίκτες ακόμη αν και θα είναι εκτός ρυθμού λόγω έλλειψης προπονήσεων».