Ο Walter Tavares θα είναι παρών στο κρίσιμο (5ο) παιχνίδι της Real με την Anadolu Efes για την πρόκριση στο Final Four της Κολωνίας (28-30/5). Το αν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί πάντως, αυτό μάλλον θα το διαπιστώσουμε αύριο (4/5, 19:45).

Στο παιχνίδι της Κυριακής (2/5) με την Zaragoza ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι δεν αγωνίστηκε, σήμερα όμως πήρε μέρος στην πρωινή προπόνηση της Real και ακολούθως επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Ο Tavares έχασε τα τελευταία τρία παιχνίδια της σειράς λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Την αποστολή ακολούθησε και ο Trey Thompkins, ο οποίος απουσίασε από τις δύο νίκες της Real στη Μαδρίτη, αδειάζοντας έτσι τη λίστα τραυματιών του Pablo Laso. Με εξαίρεση τον Anthony Randolph, που έχει τεθεί εδώ και καιρό νοκ άουτ, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή.

«Δεν θα αποφασίσουμε μέχρι αύριο πριν από το παιχνίδι, το αν θα παίξουν. Αυτή τη στιγμή πάντως θα ήθελα να πω ότι μου αρέσει που έχω τους πάντες διαθέσιμους. Είμαι αισιόδοξος», τόνισε πριν από την αναχώρηση για την Τουρκία ο Laso.