H λαϊκή ρήση “Τα καλά παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην υπόθεση της Real Madrid με τον Tavares. Συγκεκριμένα οι πρωταθλητές Ευρώπης κάνουν ήδη τις κινήσεις τους για να “δέσουν” τον 31χρονο σέντερ, αν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2024. Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo”, η “Βασίλισσα” σκοπεύει να κάνει “Μίδα” τον άσο από το Πράσινο Ακρωτήρι, προσφέροντας του ένα αστρονομικό συμβόλαιο.

Για του λόγου το αληθές οι “Μερένγκες” θα προσφέρουν στον Tavares ένα συμβόλαιο της τάξης των 5 εκατομμυρίων ευρώ και με αυτόν τον τρόπο θα τον καταστήσουν τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της διοργάνωσης, καθότι η σύμβαση του Mirotic με την Barca που απέφερε στον Μαυροβούνιο άσο σχεδόν 5,5 εκατομμύρια αναμένεται να διακοπεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω της υψηλής φορολογίας στην Ισπανία, ο “Δεινόσαυρος” της Real θα παίρνει καθαρά 2,8 εκατομμύρια, ενώ φαντάζει πολύ δύσκολο να αρνηθεί αυτήν την αστρονομική πρόταση. Τέλος ο Tavares συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία της Real Madrid μέχρι το τέλος της διαδρομής με 11,2 πόντους και 6,9 ριμπάουντ.