Ο προπονητής της Alba, Aito Garcia Reneses, μίλησε για το αυριανό (12/11, 21:00) ματς με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην 8η Αγωνιστική της Euroleague και παραδέχτηκε χωρίς περιστροφές ότι μεγάλο φαβορί του αγώνα είναι οι «ερυθρόλευκοι».

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι οι Γερμανοί δεν έχουν τις καλύτερες πιθανότητες στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό στο φαληρικό στάδιο, καθώς η ομάδα ήταν δυο εβδομάδες σε καραντίνα λόγω Covid-19, δεν έχει κάνει σωστή προπόνηση στο διάστημα.

Από την άλλη είπε ότι το μόνο θετικό ήταν  πολύ καλή εμφάνιση που έκανε χθες η ομάδα του στο Κύπελλο Γερμανίας απέναντι στην Bonn, όπου κέρδισε τους γηπεδούχους με 90-82.

Αναλυτικά ο προπονητής της ομάδας του Βερολίνου, Aito Garcia Reneses τόνισε για την μάχη με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ:

 «Είναι δύσκολο να επανέρχεσαι μετά από δύο βδομάδες σε καραντίνα. Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Βόννη πάμε στην Αθήνα. Χωρίς να έχουμε κάνει σωστή προπόνηση και με τα προβλήματα στο ρόστερ μας, οι πιθανότητές μας απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός δεν είναι και οι καλύτερες, αλλά θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Ο μεγαλύτερος στόχος μας αυτές τις μέρες είναι να παραμένουμε σε καλή κατάσταση και να συνεχίζουμε να βελτιωνόμαστε».