Ο Ολυμπιακός γιόρτασε χτες (24/4) την 23η επέτειο από το πρώτο του ευρωπαϊκό στη Ρώμη το 1997 απέναντι στη Barcelona

Ο άλλοτε σπουδαίος γκαρντ του Ολυμπιακού, David Rivers, έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους τους φίλους του Ολυμπιακού μέσω της σελίδας του στο Facebook.

Αναλυτικά:

«Χαιρετώ όλους τους πιστούς οπαδούς του Ολυμπιακού σε όλο τον κόσμο. Ελπίζω να είστε όλοι ασφαλείς και υγιείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Θυμήθηκα το υπέροχο επίτευγμα που μοιραστήκαμε αυτήν την ημέρα κερδίζοντας για πρώτη φορά τον τίτλο της EuroLeague! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον ενθουσιασμό στην διάρκεια αυτού του ταξιδιού. Όταν με ρωτάνε για αυτή την ένδοξη εποχή, το πρώτο πράγμα που πάντα έρχεται πάντα στο μυαλό (από την εμπειρία μου) είναι το πόσο πάθος είχατε για να γίνουμε πρωταθλητές της EuroLeague.

Είτε συνάντησα έναν από εσάς, είτε πολλούς, όλοι, πάντα εκφράζατε την αγάπη και τη δέσμευσή σας για να οδηγήσετε την ομάδα προς τη μεγαλύτερη επιτυχία. Και το ’97 δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος και ικανοποιημένος που βοήθησα όλους εσάς να πραγματοποιήσετε το όνειρο σας να γίνετε πρωταθλητές Ευρώπης! (μαζί με τους άλλους τίτλους που κατακτήσαμε)

Αν μιλάω σαν να ήσασταν όλοι στο γήπεδο, είναι γιατί έτσι ένιωσα εκείνη την περίοδο, με τις φωνές σας μέχρι τον ουρανό σε κάθε παιχνίδι (ακόμα και σε σύντομες στιγμές γι’ αυτό που θα κάναμε, γι’ αυτό που θα πετυχαίναμε), γιατί εγώ πάντα πιστεύω στο πάθος και την αγάπη που μας δείξατε ως ομάδα. Και γι’ αυτό δεν θα ξεχάσω ποτέ τις στιγμές που δημιουργήσαμε και μοιραστήκαμε ειδικά, το ’97. Πράγματι η καλύτερη στιγμή για όλους σας και αξίζατε αυτή την χαρά!

Θα μπορούσα να γράφω και να μιλάω για ώρες και ώρες για το ’97, αλλά θα σταματήσω εδώ και απλά θα πω ότι έκανα αυτό που έκανα και ότι κάναμε αυτό που κάναμε, μόνο χάρη σε εσάς και την εξαιρετικά μοναδική και ξεχωριστή υποστήριξη στην ομάδα!

 Εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Χαρούμενη επέτειο του ’97!

Πάντα ένας από εσάς.

David Rivers»