Απόλυτα ευχαριστημένος ήταν φυσικά μετά το πέρας της αναμέτρησης της Real Madrid με τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό της φετινής Ευρωλίγκα ο Sergi Rodriguez, που μίλησε την επόμενη μέρα του σημαντικού αυτού αγώνα για την πορεία της Βασίλισσας αλλά και του ίδιου μέχρι εδώ.

 

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Νιώθω κουρασμένος. Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε κάτι απίστευτο. Απολαμβάνω να παίζω μπάσκετ. Θα παρακολουθήσω ξανά το παιχνίδι, γιατί δεν έχω καταλάβει ακόμα πώς καταφέραμε να νικήσουμε.

Για την ομάδα του είπε: «Είμαστε ένας απίστευτος σύλλογος. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε σπουδαία πράγματα. Δουλεύουμε κάθε μέρα για να ζήσουμε τέτοιες στιγμές. Και ήμασταν απολύτως έτοιμοι, επειδή ξέρουμε ότι στο τέλος θα έχουμε την ευκαιρία να αποκτήσουμε πλεονέκτημα».

Για την κατάκτηση του τίτλου τόνισε: «Εγώ κατέκτησα την πρώτη μου EuroLeague στο 4ο Final Four μου. Έχασα δύο τελικούς πρώτα. Δεν είναι εύκολο. Είμαι περήφανος που έχω δύο EuroLeague με την Ρεάλ και μία με την ΤΣΣΚΑ. Έχω βρεθεί στο Final Four οχτώ φορές. Το πιο σημαντικό είναι η εμπειρία που κερδίζεις όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο ».