Ο Howard Sant-Roos ήταν αληθινή ορχήστρα στο ΟΑΚΑ. Ο Κουβανός έκανε πολύ μεγάλο ματς και ήταν ένας από τους μεγάλους και απόλυτους πρωταγωνιστές της νίκης (83-76) του Παναθηναϊκού επί της Bayern.

Οσο για το «ορχήστρα» που είπαμε παραπάνω, τα στατιστικά του Sant-Roos επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές και δείχνουν ότι δεν υπερβάλουμε καθόλου.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» έβαλε 14 πόντους (με 3/6τριπ. μάλοστα), πήρε 7 ριμπάουντ, έδωσε 5 ασίστ έκανε 4 κλεψίματα! Ήταν ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της επιτυχίας και ένας από τους παίκτες που πήραν τον Παναθηναϊκό από το χέρι και τον οδήγησαν στη νίκη σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα, που είχε πάρει την κατηφόρα και είχε πριν από το ματς αυτό, 4 σερί ήττες.

Μετά το ματς ο  Howard Sant-Roos εξήγησε μετά το ματς τι του είχε ζητήσει ο προπονητής του, Γιώργος Βόβορας.

Ο Κουβανός τόνισε ότι ο «πράσινος» κόουτς του είχε πει πριν το παιχνίδι να παίξει όσο πιο επιθετικά μπορεί και αυτό έκανε.

Όσο για την εμφάνισή του, επισήμανε απλά ότι νιώθει όμορφα που βοήθησε την ομάδα.

Αναλυτικά ο Howard Sant-Roos είπε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Bayern:

«Νιώθω πολύ όμορφα που βοήθησα την ομάδα μου. Η αμυντική μας προσέγγιση ήταν πολύ καλή. Ο κόουτς μου είπε να παίξω επιθετικά όσο περισσότερο γίνεται και αυτό προσπάθησα να κάνω».