Ο Παναθηναϊκός σήμερα βρέθηκε “μακριά από τον καλό του εαυτό” και ηττήθηκε εύκολα στην Τουρκία απέναντι στην Anadolu Efes με 85-65.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο βοηθός προπονητή των Τούρκων, ο Yakub Sekizko τόνισε πως το “τριφύλλι” έχει αρκετά καλή ομάδα με βάθος στο ρόστερ, αλλά σήμερα η ομάδα του πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και έκανε εξαιρετική δουλειά στο παρκέ.

Δείτε τι δήλωσε ο Yakub Sekizko:

«Αρχίσαμε το παιχνίδι όπως το περιμέναμε. Ο Παναθηναϊκός περιμέναμε ότι θα χρησιμοποιούσε αλλαγές στην άμυνα και εμείς προετοιμάσαμε την επίθεση γι αυτό. Στην αρχή εκτελέσαμε πολύ καλά. Είχαμε προβάδισμα 10 πόντων στο ημίχρονο. Μπορούσαμε να  ακόμα περισσότερο το τέμπο όχι μόνο στην επίθεση, αλλά και στην άμυνα. Όμως ήμασταν κουρασμένοι και δεν είχαμε πολλή χρόνο να ξεκουραστούμε. 

Ελπίζουμε μετά από αυτό το παιχνίδι να έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα, έχει τον Χεζόνια, τον Παπαπέτρου, έχει μέγεθος, έχουν εξαιρετικούς παίκτες στο isolation, έχουν σουτέρ αλλά θεωρώ ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά. Όσοι ήρθαν από τον πάγκο σκόραραν και μας βοήθησαν να φτάσουμε σε νίκη με 20 πόντους».