H Euroleague αποφάσισε την οριστική διακοπή της φετινής σεζόν και ο έμπειρος άσος της Baskonia, Tornike Shengelia, σχολίασε τη σχετική απόφαση.

«Νομίζω ήταν μία δύσκολη απόφαση, αλλά ήταν ξεκάθαρα σωστή. Νομίζω πως οι άνθρωποι που ενεπλάκησαν, σεβάστηκαν την γνώμη των παικτών και των συλλόγων. Κατάλαβαν ότι η υγεία των παικτών και όσων θα λάμβαναν μέρος στο τουρνουά, είναι πιο σημαντική από το ίδιο το τουρνουά. Τώρα έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε για την επόμενη χρονιά, σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο», δήλωσε αρχικά ο πάουερ φόργουορντ των Βάσκων.

Στη συνέχεια, ο Shengelia είπε: «Νομίζω πως η απόφαση βοήθησε την Euroleague να κερδίσει σεβασμό, όχι μόνο από τους παίκτες αλλά και από πολλούς ανθρώπους που ξέρω. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέρος αυτής της διοργάνωσης, που νοιάζεται και σέβεται τους παίκτες. Μας λείπει το παιχνίδι. Μας λείπουν οι φίλαθλοί μας. Αυτοί το κάνουν ξεχωριστό. Είναι μοναδική η ατμόσφαιρα στην Euroleague. Ελπίζω να το δούμε ξανά αυτό την επόμενη σεζόν και να είναι όλα καλά, ώστε να επιστρέψουμε στις εικόνες που έχουμε συνηθίσει».