Ο Κροάτης άσσος της Anadolu Efes Krunoslav Simon μίλησε μέσω ενός vlog που πραγματοποίησε για την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή με την έξαρση του κορονοϊού και τα συναισθήματα των αθλητών. Ο Simon έτσι ήθελε να δείξει στους φίλους της Euroleague το πόσο λείπει τόσο η διοργάνωση όσο και γενικότερα το άθλημα σε όλους τους αθλητές και προσπάθησε να περάσει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας προς το κοινό του για τις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Simon της Efes:

«Ο κόσμος φοβάται και όλοι οι παίκτες περνάνε χρόνο στο σπίτι, έτσι δεν είναι μια κατάσταση που θέλουμε να βλέπουμε, όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά πρέπει να ζήσουμε με αυτό και να κοιτάξουμε μπροστά και μπορούμε μόνο να ελπίζουμε πως θα τελειώσει αυτό το συντομότερο δυνατό»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη διοργάνωση της Euroleauge τονίζοντας:

«Φυσικά και λείπει. Συνηθίζεις σε αυτό, σε αυτό το τέμπο, να παίζεις ένα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, οπότε σίγουρα είναι μια νέα κατάσταση για εμάς και ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα είναι καλύτερη τις επόμενες μέρες και εβδομάδες ώστε να συνεχίσουμε να παίζουμε. Επειδή εάν φτάνουμε στο καλύτερο κομμάτι της σεζόν, σχεδόν στο τέλος αυτής, γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και δεν είναι εύκολο να σταματήσεις αυτή τη στιγμή».

Δείτε το vlog που έκανε ο Krunoslav Simon: