Στη Maccabi Tel Aviv θα συνεχίσει να βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο σε Ευρώπη και Ισραήλ ο Oded Kattash, με τη γενική αρχή της ομάδας του λαού να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την επέκταση της κοινής της πορείας με τον άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Τρίτης (16/5).

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο Oded Kattash, ο οποίος υπέγραψε στον σύλλογο το προηγούμενο καλοκαίρι, θα παραμείνει προπονητής της Maccabi Playtika Tel Aviv για την επόμενη σεζόν. Στη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας, ο Kattash κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα μας στα πλέι οφ της EuroLeague με το καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στη διοργάνωση, φέρνοντας στη Μακάμπι ένα βήμα μακριά από την επιστροφή σε Final Four. Στο ισραηλινό πρωτάθλημα, ο Κάτας οδήγησε τη Μακάμπι στην πρώτη θέση στα πλέι οφ.

«Είμαι ευγνώμων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν η διοίκηση και ο σύλλογος», είπε ο Kattash. «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που συνεχίζω το ξεχωριστό ταξίδι που ξεκινήσαμε μαζί. Θα κάνω τα πάντα ώστε όλοι μαζί να εκπληρώσουμε τους στόχους του συλλόγου. Και ένα μήνυμα στους οπαδούς – συνεχίστε να είστε αυτό που είστε για εμάς και ας συνεχίσουμε να είμαστε ενθουσιασμένοι μαζί».

«Είμαι χαρούμενος και περήφανος που ο Oded θα προπονήσει την ομάδα την επόμενη σεζόν», δήλωσε ο Avi Even, ο νέος αθλητικός διευθυντής. «Ξεκινήσαμε ένα project φέτος και η συνέχεια είναι το κλειδί. Καθώς η σεζόν προχωρούσε, η ομάδα προχωρούσε υπό τις οδηγίες του Oded και του επιτελείου του – και το ίδιο έκαναν και οι παίκτες σε προσωπικό επίπεδο. Του αξίζουν πολλά εύσημα για αυτό».

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Shimon Mizrahi, πρόσθεσε: «Γνωρίζω και εκτιμώ τον Oded για πολλά χρόνια, από τις μέρες που φορούσε τα χρώματα της ομάδας ως κορυφαίος παίκτης. Βρισκόμαστε στην τελική φάση της σεζόν 22/23 και μετά το καθηλωτικό σερί κόντρα στη Μονακό στα Playoffs της EuroLeague, με τον Oded να κρατά την προπονητική του θέση ενόψει των Playoffs του Winner League με το βλέμμα προς την επόμενη σεζόν. Κανείς δεν αξίζει περισσότερο από τον Όντεντ να συνεχίσει ως προπονητής της ομάδας την επόμενη σεζόν, ώστε να δημιουργηθεί συνέχεια στη θέση του Προπονητή, μαζί με το ρόστερ των παικτών».