Από χθες το βράδυ υπάρχει μία έντονη φημολογία που συνδεέι τον Dejan Radonjic με τον Παναθηναϊκό, με την σερβική “Telesport” να αναφέρει ότι είναι πιο πιθανή η μετακίνηση του 52χρονου τεχνικού στην Αθήνα, παρά η παραμονή του στους “ερυθρολεύκους” της Σερβίας. Όπως ανακοίνωσαν οι πρωταθλητές Σερβίας δίνουν διορία μέχρι την Πέμπτη στον άλλοτε προπονητή της Bayern για να απαντήσει στην διετή πρόταση ανανέωσης που του έχει γίνει.

Πάντως οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες για το ζήτημα του 52χρονου τεχνικού, διότι αν σπάσει οριστικά το γυαλί με τον Crvena Zvezda τότε φαντάζει πολύ πιθανή αν όχι βέβαιη η έλευση του στον Παναθηναϊκό, καθότι τόσο ο ίδιος όσο κι ο αθηναϊκός σύλλογος δεν έχουν πολλές εναλλακτικές επιλογές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει τον κόσμο προκειμένου να αποφευχθούν όλες οι εικασίες, δημοσιεύοντας αναλήθειες και «εμπρηστικούς» και μη επαληθευμένους τίτλους, ότι ο προπονητής Ντέγιαν Ράντονιτς έχει επίσημη πρόταση για συνέχιση της συνεργασίας.

Η προσφορά είναι αποτέλεσμα εντατικών συζητήσεων που είχαμε κατά τη διάρκεια της σεζόν και ειδικά μετά το τέλος της Σερβικής Λίγκας και αποτελεί διετή συνέχιση συνεργασίας.

Αναμένουμε την τελική απάντηση του Ντέγιαν Ράντονιτς στην πρόταση που έχουμε στείλει έως τις 30 Ιουνίου 2022.

Ο Ερυθρός Αστέρας ως διαφανής σύλλογος που ενημέρωσε αναλυτικά το κοινό για τα πάντα, στο προηγούμενο διάστημα, ξεκινώντας από τις οικονομικές λειτουργίες, θα ενημερώσει έγκαιρα το κοινό για την έκβαση των διαπραγματεύσεων.