Μπορεί το μυθικό σερί που έχτισε η Ρεάλ Μαδρίτης στην εκκίνηση της φετινής Ευρωλίγκα, όταν και κέρδισε τα δέκα από τα πρώτα ισάριθμα παιχνίδια της στη διοργάνωση με αποτέλεσμα να απολαμβάνει από νωρίς την μοναξιά στην κορυφή της κατάταξης, να την ανέδειξε ως το ακλόνητο φαβορί για το Back to back αλλά η αλήθεια είναι πως έναν θεσμό πιο αμφίρροπο από ποτέ, με υψηλό ανταγωνισμό και με συνεχόμενα ματς στα πόδια των παικτών είναι ακόμα πολύ νωρίς για τέτοιες κουβέντες.

Ειδικότερα όταν γίνεται λόγος για δύο συνεχόμενα ντέρμπι μέσα σε τρεις μέρες επί ελληνικού εδάφους με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κατά σειρά σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ, αντίστοιχα, είναι ξεκάθαρο πως τα ζόρια μεγαλώνουν για όλους.

Η Βασίλισσα από δικής της πλευράς βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα εδώ και μερικές μέρες. Ωστόσο, η διαμονή της στη χώρα μας μόνο εύκολη υπόθεση δε φαντάζει καθώς η ισπανική ομάδα θα αναγκαστεί να αλλάξει στο ξενοδοχεία σε αυτό το διάστημα για τις κόντρες της με τους αιώνιους.

Την ίδια στιγμή δε αξίζει να αναφερθεί πως στο παραδοσιακό ντέρμπι κόντρα στην Fenerbahce απώλεσε σημαντικές διαφορές διψήφιας τάξης -κάτι που μαρτυράει πως τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο Παναθηναϊκός έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να κάμψουν την αντίσταση της Ρεάλ σε σχέση πάντα με το ξεκίνημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Tags:
real madrid