Το συμβόλαιο του Tavares με την Real Madrid εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου οι “Μερένγκες” καταβάλλουν το μέγιστο των προσπαθειών του, προκειμένου να επεκτείνουν την συνεργασία του με τον 31χρονο άσο, ο οποίος αποτελεί φόβητρο για σχεδόν όλους τους αντίπαλους ψηλούς.

Όπως είναι γνωστό δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, με τον “γίγαντα” από το Πράσινο Ακρωτήρι να μιλά στο Relevo και να αναφέρει ότι ναι μεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Real, εντούτοις δεν ξέρει αν αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Τέλος ο καλύτερος αμυντικός της χρονιάς στην Euroleague υπογράμμισε ότι η κρυφή του φιλοδοξία είναι να επιστρέψει στο ΝΒΑ, κάτι που δεν είναι απίθανο αν αναλογιστούμε ότι νωρίτερα μέσα στην χρονιά οι Blazers κοίταξαν με ενδιαφέρον την περίπτωσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Δεν ξέρω αν θα ανανεώσω με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι το συμβόλαιό μου λήγει και δεν ξέρω τι να σας πω. Ναι, ελπίζω να συμφωνήσουμε, αλλά υπάρχει και το όνειρο του NBA. Δεν πρόκειται να το αρνηθώ. Αν μείνω καλώς, αν όχι δεν έγινε και τίποτα. Έχω πει πολλές φορές ότι το NBA είναι στο μυαλό, αλλά πρέπει να αναλύσω τα πάντα”.